Перейти до основного вмісту

Як підготувати самостійну подорож за кордон?


Друзі, хочу поділитися з вами корисною інформацією!

Як підготувати самостійну подорож за кордон?

Щоб самостійна подорож була вдалою, економною та з мінімумом стресу та максимумом насолоди до неї слід підготуватися!

1. Обрати місце, яке вам цікаве та надихає вас.
2. Дослідити його розташування на Google maps (який регіон, яка відстань від вашого розташування, які міста та країни є сусідами і т.д.).
3. Дослідити максимум інформації та досвід інших мандрівників по обраному вами напрямку на форумі Вінского forum.awd.ru (візова політика, визначні місця, логістика, маршрути, житло, харчування, громадський транспорт та проїзні, трансфер до аеропорту, культура місцевого населення, інтернет, погодні сезони, гроші, особливі правила та закони, страхування).
4. Скласти маршрут та продумати логістику.
5. Завчасно (не пізніше ніж 1,5 місяці до вильоту) купити вигідний авіаквиток на сервісі kiwi.com комбінуючи дати та перельоти з пересадками та вильоти/прибуття у аеропорти з великим пасажиропотоком.
6. Забронювати необхідне житло на booking.com або airbnb.com або hotels.com або agoda.com
7. Завантажити оффлайн словник потрібної мови в Google перекладач на смартфон щоб мати можливість користуватися ним без інтернету.
8. Завантажити оффлайн карту регіону куди ви вирушаєте (та проміжних пунктів) в додаток MapsMe щоб мати можливість користуватися картами без інтернету.
9. Нанести на завантажену карту позначки потрібних вам готелей, аеропортів, визначних місць.
10. Зберегти собі на телефон та відправити собі на електронну пошту копії всіх квитків, броней та документів, щоб мати до них доступ в електронному вигляді.

Виконавши підготовку по цих 10 пунктах ви будете мати час та можливість пізнавати і досліджувати країну та нові місця, а не займатися вирішенням непередбачуваних проблем та витрат.

Користуйтеся на здоров’я, подорожуйте частіше та із задоволенням! 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Ікігай: 5 принципів щастя по-японськи

Ікігай - це вміння знаходити задоволення, радість і усвідомленість в справах кожного дня. Цьому мистецтву може навчитися кожен, вважає автор «Маленької книги ікігай», нейробіолог і письменник Кен Могті. В японській мові це слово використовують досить часто і з найрізноманітніших причин, воно може стосуватися і до дрібних повсякденних справ, і до значних досягнень. Дослівно «ікігай» можна перекласти, як сенс життя. Воно складається з двох слів - «ікі» (жити) і «гай» (причина). Але Кен Могті пропонує більш зрозуміле і образне тлумачення: ікігай - це те, заради чого хочеться вставати вранці. «Ікігай ховається в дрібницях, - пише Кен Могті. - Свіжість раннього ранку, чашка кави, промінь сонця, довгий процес приготування м'яса восьминога і похвала президента мають однакову вагу. Тільки ті, хто здатний визнати красу всіх цих речей, по-справжньому цінують і насолоджуються ними ». Ікігай створює сенс у вашому житті і одночасно дає сили рухатися до нього. За результатами д

Влучні цитати та афоризми Джорджа Бернарда Шоу

Джордж Бернард Шоу - єдина людина, удостоєна і Нобелівської премії в галузі літератури, і премії «Оскар». Видатний критик свого часу і самий прославлений - після Шекспіра - драматург, писав англійською мовою. При отриманні Нобелівської премії він з властивою йому дотепністю назвав цю подію «знаком подяки за те полегшення, яке він дав світу, нічого не надрукувавши в цьому році». Він, як ніхто інший, вмів ідеально поєднувати гумор і глибокі спостереження, а його влучні і точні цитати підтверджують всю глибину його світогляду. Світ складається з нероб, які хочуть мати гроші, не працюючи, і придурків, які готові працювати, не збагачуючись. Революції ніколи не полегшували тягар тиранії; вони лише перекладали цей тягар з одного плеча на інше. Газета - це друкований орган, що не бачить різниці між падінням з велосипеда і крахом цивілізації. Мій спосіб жартувати - це говорити правду. На світі немає нічого смішніше. Секрет успіху - в тому, щоб викликати обурення у як

Тренованість та детренованість

В організмі людини на клітинному рівні відбуваються два основних процеси. Перший процес - тренування. Якщо зовнішній подразник сильний, то він змушує функціонувати всі молекули "робочих" елементів з максимальною віддачею, від них йде максимальний "запит на синтез" в ДНК-рибосоми, і вони, так само максимально, синтезують нові білки. "Старий" білок під час цього продовжує розпадатися з постійною швидкістю. В результаті під час великих навантажень синтез обганяє розпад і загальна кількість білка збільшується. Відповідно виростає і потужність функцій. Найпростіший приклад - тренування спортсмена: чим більше навантаження, тим більша маса м'язів і відповідно збільшується вага, яку може підняти спортсмен. Другий процес - детренованість. Якщо зовнішній подразник різко послаблюється , то відповідно понижується функція та "запит на синтез" нових молекул. В той час, напрацьована раніше під час більшої функції маса білка, продовжує розпадатися з